Image description

här hittar ni allt inom 

pétanque

Bookmark and Share
Bildbeskrivning

boulekulor.se

boulekulor.se är generalagent i Sverige för fem olika fabrikat av bouleklot. La boule bleue, MS Pétanque, KTK Pétanque, Boulenciel och Unibloc. Genom dessa fabrikat kan vi utlova absolut bästa kvalité och världsledande tillverkning av bouleklot. Även generalagent för Eldera, en Fransk leverantör av sportkläder och RSport som är en Italiens sportklädes tillverkare. Titta genom sidan, här hittar ni allt inom pétanque.

Bildbeskrivning

 Nu har även vi Swish

 

Nu har även vi Swish. Nummret till oss är 

123 030 59 79, HB Coccinelle.

Bildbeskrivning

KTK Pétanque

KTK Petanque avslutar sin boule tillverkning från och med 2020-12-31. Koncernbolaget Lai Lai Lai meddelar dock att företaget kommer finnas kvar. Diskussioner förs ang en försäljning av bolaget eller om någon är intresserad av att använda varumärket.

Rykten har spridits gällande att investerare och/eller dylikt inte längre vill skjuta till pengar i KTK bolaget. Detta är dock helt felaktiga uppgifter. KTK Petanque ägs till 100% av ”Lai Lai Lai” som i sin tur ägs till 100% av Frédérique MORA och familj. 

 

JA Sport AB och Coccinelle HB för redan diskussioner med andra tillverkare för att bibehålla och öka det redan breda sortimentet. 2 nya samarbeten kommer inledas under 2021. Vilka märken detta blir återkommer vi med senare. 

 

Coccinelle HB och JA Sport AB är Generalagent för Eldera, Boulenciel, MS Pétanque, KTK Pétanque La boule Bleue och Unibloc.

För mer information:

 

ja@jasport.se 

Joachim Andersson

VD 

JA Sport AB / Coccinelle